Nieuws

Ons laatste nieuws

JanssenPers Post(18)

Unieke mogelijkheden binnen kranten producten voor uitgevers

Geavanceerde en unieke technologieën stellen uitgevers in staat om hun publicaties op opvallende en creatieve manieren vorm te geven. In dit artikel lichten wij de mogelijkheden bij Janssen/Pers Rotatiedruk toe.

Beheermaatschappij Em. de Jong neemt de Koninklijke BDU over

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de Koninklijke BDU Holding heeft donderdagavond 13 juli ingestemd met de overname van de BDU door Beheermaatschappij Em. de Jong. Deze overname...

Omzeil de brievenbusstickers en adverteer in huis-aan-huis kranten

Brievenbusstickers maken het voor de adverteerder lastig om hun doelgroep te bereiken. Dit maakt het adverteren in huis-aan-huis kranten aantrekkelijker. In artikel leggen wij uit waarom.

milieu-impact online communicatie

De verborgen milieu-impact van online communicatie

Een mailtje versturen of een bestand opslaan in de cloud is zo gedaan. Echter staan we niet stil bij de milieu-impact van ons online gedrag. In dit artikel vertellen we u alles over de groeiende ecologische voetafdruk van online communicatie.

Voordelen Berlinerformaat

Wat zijn de voordelen van het (half) berlinerformaat?

Bent u op zoek naar een manier om uw krant op te laten vallen en uw lezers en adverteerders te verrassen? Dan heeft u bij Janssen/Pers Rotatiedruk de keuze! In dit artikel leest u alle voordelen van het (half) berlinerformaat.

Kranten drukken

Waarom Janssen/Pers de perfecte partner is voor het drukken van uw krant

Ondanks de digitalisering is de krant een van de sterkste media om uw informatie onder de aandacht te brengen. In dit artikel leggen wij je uit waarom u uw krant laat drukken bij Janssen/Pers Rotatiedruk.

janssenpers_post_32_

Alles over de verschillende krantenformaten

Staat u op het punt kranten te laten drukken? In dit artikel zetten wij de meest gangbare krantenformaten in Nederland op een rijtje: broadsheet formaat, tabloid formaat, berlinerformaat en half-berliner.

Untitled

Jaarlijkse heffing recyclingbeheerbijdrage systeemkosten

PRN is de uitvoeringsorganisatie van producentenverantwoordelijkheid voor papier en/of karton dat geen verpakking is. PRN garandeert en bewaakt de inzameling en het hergebruik van oudpapier en –karton

Themakranten.Janssenpers

Promoot evenementen met een themakrant

Wilt u activiteiten in de buurt extra uitlichten? Kies dan voor een themakrant die u kunt laten drukken door Janssen/Pers Rotatiedruk. Een themakrant zorgt voor extra promotie en is een effectieve manier om informatie over te brengen.

Milieubewust drukwerk

Het leveren van milieubewust drukwerk

De laatste jaren is er in de grafische industrie enorme vooruitgang geboekt op het gebied van duurzaamheid. In deze blog lichten wij enkele aspecten toe die bijdragen aan milieubewuster drukwerk en welke aspecten Janssen/Pers Rotatiedruk nastreeft.

Press color management - print production

Wat is Prepress?

Prepress is de term die wordt gebruikt in de reclame, media, drukkerij- en uitgeverijsector voor de processen die plaatsvinden tussen de creatie van de drukwerkopmaak en het uiteindelijke drukwerk. In deze blog vertellen we u alles wat u wilt weten over de term Prepress.

Papierprijzen

Waarom papierprijzen flink zijn gestegen

De afgelopen periode is iedereen in de grafische industrie opgeschrikt door een nieuwe golf van papierprijsstijgingen. In deze blog zetten we uiteen wat de redenen daarvoor zijn, en wat dit betekent voor de branche.

waarom-moeilijk-doen-als-het-samen-kan-768x768

Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

We vallen even met de deur in huis. We zijn met z'n allen in een zeer uitzonderlijke situatie terechtgekomen. Van iedereen wordt verwacht dat wij ons aanpassen aan een nieuwe werkelijkheid.

Untitled

Jaarlijkse heffing recyclingsbeheersbijdrage

Door het Algemeen Bestuur van de Stichting Verwijderingsfonds (SVF), de financiele tak van het PRN-systeem, is besloten om het over het 1e kwartaal van 2021 een recyclingsbeheersbijdrage aan de eerste ontvangers op te leggen.