Downloads

Hieronder kunt u terecht voor verschillende bestanden. U kunt aanleverspecificaties en inslagschema’s downloaden voor een snelle afhandeling van uw drukwerk. Om te laten zien dat wij verantwoord met het milieu omgaan, kunt u ons FSC certificaat bekijken. Ook kunt u hieronder ons relatiemagazine Visie downloaden. Dit magazine komt vier keer per jaar uit.

Janssen/Pers Relatiemagazines

Ons relatiemagazine Visie komt vier keer per jaar uit. Laatste edities Visie downloadenvisie-uitgaven

PDF inslagschema’s

Bekijk de templates om uw bestanden op te maken aan de richtlijnen van JanssenPers voor een snelle verwerking van uw drukwerk. Download inslagschema’s
download_inslagschema's

MVO certificaten

Als drukkerij is het van belang om verantwoord met papier om te gaan. JanssenPers doet dit ondere andere door de inzet van papier uit verantwoord beheerde bossen. Bekijk onze certificaten.Janssen Pers - FSC certificaat 

Prepress

Wanneer u ons de kant-en-klare digitale bestanden via de Portal of de FTP-server aanlevert komen deze binnen op onze CTP-afdeling (computer-to-plate). Deze is recent voorzien van de laatste technische mogelijkheden om pagina’s op het hoogste niveau te ontvangen en te verwerken. Download onze aanleverspecificaties.

In de hieronder aanwezige links kunt u de volgende  bestanden downloaden:

Inslagschema’s voor de Geoman en Colorman, kleurprofielen, handleiding fotobewerking, aanleverspecificaties en de (verkorte) handleiding Portal.

Handig! verkorte handleiding Portal; Short Guide.

download_aanleverspecificaties

download_aanleverspecificaties-heatset

portal

kleurprofielen

Handleiding - fotobewerking

inslagschema's

Pagina verhouding Tabloid vs Berliner/Half berliner

Download hier het PDF-bestand.

Paginaverhouding

 

Janssen/Pers golf relatiedag

Businessclub The Duke heeft een ambiance waarin ondernemers zich zowel zakelijk als privé thuisvoelen. In een bijzondere geborgenheid ontmoeten oude bekenden en nieuwe vrienden elkaar.
reserve-vlag-16-duke-april-2017-dscn0580-125

24 mei 2018 The Duke Nistelrode

16 april 2019 The Duke Nistelrode