Krant drukken

Krant drukken

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw bedrijf te promoten en meer klanten aan te trekken? Overweeg dan om uw eigen krant te laten drukken! Kranten zijn al lang een krachtig marketinginstrument en blijven vandaag de dag nog steeds relevant. Bij Janssen/Pers Rotatiedruk hebben we jarenlange ervaring het drukken van kranten. Wij leveren in heel Nederland, België en Duitsland. Naast het dagbladformaat (broadsheet formaat) en het half dagblad formaat (tabloid formaat) is het bij ons als enige in Nederland ook mogelijk om op berlinerformaat en half berlinerformaat uw krant te laten drukken. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende papiersoorten. Wij helpen u graag bij het gehele proces van krant drukken. 

Het voordeel van een krant drukken

Een krant is het ideale medium om uw doelgroep te bereiken. Het grote voordeel van een krant is dat het u iets tastbaars geeft. Het maakt daarmee meer indruk op de lezer en blijft vaak een tijdje in huis of op kantoor liggen. Als de lezer even geen tijd heeft gehad om uw boodschap te lezen dan valt het ook er op een later moment nog op. Een computer wordt aan het einde van de dag weer afgesloten en daarmee is uw website ook weer verdwenen uit het vizier van de potentiële klant. Het gebruik van de combinatie van offline en online communicatiemiddelen werkt dan ook het sterkst.

Krant drukken bij krantendrukkerij Janssen/Pers Rotatiedruk

Janssen/Pers Rotatiedruk is een onafhankelijke drukker. Wat betekent dat wij ons volledig richten op het produceren en drukken van kranten en kantachtige uitgaven voor onze klanten. Bij ons bent u verzekerd van een solide drukwerkpartner. Zo kunt u als uitgever van dag- of weekbladen volledig vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons als drukker. Daarnaast geven wij u graag advies over uw grafische producties. Of het nu gaat om product-, papier- en formaatkeuze, geautomatiseerde ondersteuning, nabewerking, colormanagement of logistiek: onze specialisten helpen u graag.

Kranten drukken

Verschillende kranten formaten

Natuurlijk zijn er verschillende soorten kranten die ieder weer voor een ander soort boodschap geschikt zijn. Een nieuwskrant is bijvoorbeeld heel anders dan een festivalkrant Dat begrijpen wij! Bij Janssen/Pers Rotatiedruk kunt u daarom verschillende soorten kranten laten drukken op verschillende formaten. De meest gangbare maten in krantendruk zijn tabloid formaat, broadsheet formaat en berlinerformaat. Wij drukken kranten al vanaf 4 pagina’s op dagbladformaat (broadsheet formaat) en half dagblad formaat (tabloid formaat) en vanaf 4 pagina’s op berlinerformaat en half berlinerformaat.

 

Krant laten drukken door Janssen/Pers Rotatiedruk

Het drukken van uw eigen krant kan een effectieve en betaalbare manier zijn om uw bedrijf te promoten en meer klanten aan te trekken. Als u geïnteresseerd bent in het drukken van uw eigen krant, neem dan contact op met Janssen/Pers Rotatiedruk. Dan bent u verzekerd van een financieel sterke drukwerkpartner met ultra moderne drukpersen. Voor zowel grotere als kleinere oplages kunt u bij ons terecht. Maak gerust een afspraak of vraag direct online een offerte aan.

 

Janssen/Pers Footer