Over ons

Over ons

Gespecialiseerde rotatiedrukkerij

Janssen/Pers Rotatiedruk bestaat al sinds 1883 en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerde rotatiedrukkerij met ruim 100 medewerkers. Samen met koninklijk drukkerij BDU zijn wij de grootste onafhankelijke drukker in de Benelux. Wij zijn gespecialiseerd in krantendruk en retail folders. Elke week verzorgen wij ruim 14 miljoen kranten en vele miljoenen commerciële producten zoals folders en magazines.

kantoor

Neem gerust contact op!

     Bel (0485) 490 433

Rotatiedrukkerij Janssen/Pers Rotatiedruk

Dochterbedrijf Em. de Jong

Janssen/Pers Rotatiedruk is een volledige dochteronderneming van het familiebedrijf Koninklijke drukkerij Em. de Jong te Baarle-Nassau. Wij beschikken over eigen middelen en onze klanten kunnen vertrouwen op een solide, financieel gezonde organisatie. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde rotatiedrukkerij met een modern machinepark die gespecialiseerd is in drukwerk van kranten.

Innovatie

Janssen/Pers Rotatiedruk staat synoniem voor innovatie. Door voortdurend te investeren in de nieuwste machines en technieken kunnen we continu inspelen op de steeds veranderende marktvraag. Die technische veranderingen zijn niet een doel op zich, maar een middel om de wensen van de (eind)klant te kunnen beantwoorden.

Nieuwe doelgroepen

Janssen/Pers Rotatiedruk heeft de overtuiging dat onderscheidend vermogen belangrijker is dan ooit. Met onze totaalpakketten zorgen wij ervoor dat bedrijven nieuwe doelgroepen aan kunnen boren, of het bestaande klantenbestand verder uit kunnen bouwen.

Passende oplossingen

Om dit doel te bereiken beperken we ons niet alleen tot het drukwerk van uw krant of folder, maar bieden wij ook tailormade oplossingen aan zoals “Het Mediacentrum”. Dit is een platform voor en door uitgevers waarbij het uitgangspunt synergie is: de meeropbrengst die ontstaat bij de samenwerking van partijen ten opzichte van wat die afzonderlijke partijen bereikt zouden hebben.

Meer informatie over het Mediacentrum.

Meer dan drukwerk alleen - Janssen/Pers rotatiedrukkerij

Janssen/Pers Rotatiedruk doet meer dan drukwerk alleen. Voor de gehele organisatie geldt dat we de volgende kernwaarden hoog in het vaandel hebben staan: betrouwbaarheid, flexibiliteit, snelheid en een gunstige prijs. Dit vertaalt zich in de volgende kerncijfers;

Wekelijks worden er ca. 190 verschillende titels gedrukt, wat neerkomt op ca. 14 miljoen kranten en ca. 15 miljoen commerciële producten (reclamefolders, prijsbijlagen, magazines) die van onze persen komen.

 

Om het drukwerk van al deze uitgaven in goede banen te leiden, telt Janssen/Pers Rotatiedruk circa 100 toegewijde medewerkers die elke dag bezig zijn met het vervaardigen van uw producten. Zowel in de drukkerij als bij de prepress wordt er in een 3 en 4 ploegendienst gewerkt, zodat wij flexibel kunnen inspringen op uw wensen.

Expert op het gebied van vervoer en logistieke afhandeling

Tevens heeft de afdeling transport en logistiek Janssen/Pers Rotatiedruk dagelijks contact met de verspreiders, waardoor wij hun eisen en wensen goed begrijpen met betrekking tot de levering van uw drukwerk.

Naast het drukken is een stipte levering van uw drukwerk van groot belang. Janssen/Pers Rotatiedruk heeft daarom alle expertise in huis voor vervoer en logistieke afhandeling. Hiermee is een optimale communicatie en werkwijze gewaarborgd om uw product op tijd op de door u opgegeven adressen af te leveren.