Waarom moeilijk doen, als het samen kan!

We vallen even met de deur in huis. We zijn met z’n allen in een zeer uitzonderlijke situatie terechtgekomen. Van iedereen wordt verwacht dat wij ons aanpassen aan een nieuwe werkelijkheid.

Verreweg het grootse deel van de bevolking blijft dit jaar ‘thuis’ en mensen zullen hun tijd en geld besteden aan verschillende vormen van recreatie in eigen land. Wij zien hierdoor een toenemende vraag ontstaan naar informatie- en recreatiekranten gedrukt op opvallend papier en formaat. 

Het allerbelangrijkste is dat we gezond blijven en daarnaast dienen we onze organisatie op een veilige en verantwoorde manier door deze periode te leiden.

Diverse uitgevers zijn inmiddels in actie gekomen en hebben ontdekt dat het maken van dergelijke specials wordt omarmd door hun lezers. Hierdoor bereiken adverteerders weer vruchtbare potentiële doelgroepen.

Janssen/Pers juicht deze initiatieven natuurlijk van harte toe. Wij hebben naar u als uitgever gekeken op welke manier wij u hierbij kunnen ondersteunen. 

Naast het feit dat wij als financieel gezonde organisatie met moderne drukpersen te allen tijde continuïteit en leverbetrouwbaarheid voor iedereen kunnen garanderen, hebben we bovendien de hand weten te leggen op een partij kwaliteitspapier met een opvallende witheid tegen een zeer vriendelijke prijs. 

Wilt u ook omzet verhogende themakranten op mooie leesbare formaten uitgeven, gedrukt tegen een (sterk) gereduceerd tarief in de zomermaanden? Klikt u dan op bijgaande link Waarom moeilijk doen als het samen kan! en vult u het formulier in. Wij zorgen voor een passend voorstel.

Vragen? Uiteraard staan we u graag te woord.

Oscar de Gier
Senior Sales Manager

oscar-de-gier@janssenpers.nl
06-53540857

Maikel Zuurbier
Sales Manager 

maikel-zuurbier@janssenpers.nl
06-55141116

Gerelateerde nieuwsberichten

  • Jaarlijkse heffing recyclingbeheersbijdrage systeemkosten PRN en SVF over 1e kwartaal 2021
    U ontvangt deze brief omdat u bij Stichting Papier Recycling Nederland (PRN) geregistreerd staat als ‘eerste ontvanger’, een producent of importeur van niet-verpakkingen van papier en karton. PRN is de uitvoeringsorganisatie van […]
  • Waarom moeilijk doen, als het samen kan!
    We vallen even met de deur in huis. We zijn met z’n allen in een zeer uitzonderlijke situatie terechtgekomen. Van iedereen wordt verwacht dat wij ons aanpassen aan een nieuwe werkelijkheid. Verreweg […]