Waarom moeilijk doen als het Samen kan?

Actie is reeds verlopen.

Echter, dit wil niet zeggen dat we niet naar andere creatieve oplossingen kunnen kijken.

 

We vallen even met de deur in huis. We zijn met z’n allen in een zeer uitzonderlijke situatie terechtgekomen. Van iedereen wordt verwacht dat wij ons aanpassen aan een nieuwe werkelijkheid.

Verreweg het grootse deel van de bevolking blijft dit jaar ‘thuis’ en mensen zullen hun tijd en geld besteden aan verschillende vormen van recreatie in eigen land. Wij zien hierdoor een toenemende vraag ontstaan naar informatie- en recreatiekranten gedrukt op opvallend papier en formaat. 

Het allerbelangrijkste is dat we gezond blijven en daarnaast dienen we onze organisatie op een veilige en verantwoorde manier door deze periode te leiden.

Diverse uitgevers zijn inmiddels in actie gekomen en hebben ontdekt dat het maken van dergelijke specials wordt omarmd door hun lezers. Hierdoor bereiken adverteerders weer vruchtbare potentiële doelgroepen.

Janssen/Pers juicht deze initiatieven natuurlijk van harte toe. Wij hebben naar u als uitgever gekeken op welke manier wij u hierbij kunnen ondersteunen. 

Naast het feit dat wij als financieel gezonde organisatie met moderne drukpersen te allen tijde continuïteit en leverbetrouwbaarheid voor iedereen kunnen garanderen, hebben we bovendien de hand weten te leggen op een partij kwaliteitspapier met een opvallende witheid tegen een zeer vriendelijke prijs. 

Wilt u ook omzet verhogende themakranten op mooie leesbare formaten uitgeven, gedrukt tegen een (sterk) gereduceerd tarief in de zomermaanden? Vul het onderstaand formulier in. Wij zorgen voor een passend voorstel.

Vragen? Uiteraard staan we u graag te woord.

Oscar de Gier
Senior Sales Manager

oscar-de-gier@janssenpers.nl
06-53540857

Maikel Zuurbier
Sales Manager 

maikel-zuurbier@janssenpers.nl
06-55141116

1
Contact
2
Omschrijving
3
Oplage
4
Formaat / Papier
Half Berliner / GA4 - 235 x 315 mm - Preview Berliner - 315 x 470 mm - Preview Half Dagblad / Weekend / Tabloid - 289 x 415 mm - Preview Dagblad / Broadsheet - 415 x 578 mm - Preview Specials - 289 x 415 mm - Preview

5
Wissels
6
Levering
7
Productie gewenst