Organisatie

Drukwerk Janssen/Pers Rotatiedruk

Janssen/Pers Rotatiedruk is 100% dochter van het familiebedrijf Koninklijke drukkerij Em. de Jong te Baarle-Nassau. Wij beschikken over eigen middelen en onze klanten kunnen vertrouwen op een solide, financieel gezonde organisatie. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerde rotatiedrukkerij met een modern machinepark die gespecialiseerd is in drukwerk van kranten.

Janssen/Pers Rotatiedruk staat synoniem aan innovatie. Door voortdurend te investeren in de nieuwste machines en technieken kunnen we continu inspelen op de steeds veranderende marktvraag. Die technische veranderingen zijn niet een doel op zich, maar een middel om de wensen van de (eind)klant te kunnen beantwoorden.
Janssen/Pers Rotatiedruk heeft de overtuiging dat onderscheidend vermogen belangrijker is dan ooit. De gevolgen van de economische recessie zijn voor veel bedrijven nog altijd voelbaar. Wij hebben de overtuiging dat het absoluut nog mogelijk is, om nieuwe doelgroepen aan te boren, of bestaande verder uit te bouwen.
Om dit doel te bereiken beperken we ons niet alleen tot het drukwerk van uw krant of folder maar bieden wij u ook tailormade oplossingen zoals “Het Mediacentrum” een platform voor en door uitgevers waarbij het uitganspunt synergie is…‘corporate brand strategy’ of effect van samenwerking dat groter is dan wat de afzonderlijke partijen in totaal bereikt zouden hebben.

Meer informatie over het Mediacentrum.

 

Een andere unieke oplossing is Pubble

…waarbij u in een oogopslag (online) alle managementinformatie bij de hand heeft of verkoopresultaten per verkoper of de opbrengst is per uitgave. Maar ook een up-to-date overzicht van deadlines, pagina-indeling en welke artikelen klaar zijn. Uiteraard is dit systeem ook ideaal voor crossmedia: je publiceert net zo makkelijk op internet als in de krant of kabelkrant. Of in allemaal tegelijk en dat heel simpel en efficiënt.

Voor de uitgebreide informatie klikt u hier

Zo ziet u maar Janssen/Pers Rotatiedruk doet meer dan drukwerk alleen en voor de gehele organisatie geldt dat we de volgende kernwaarden hoog in het vaandel staan: betrouwbaarheid, flexibiliteit, snelheid en een gunstige prijs.
Dit vertaald zich in de volgende kerncijfers;

Wekelijks worden er ca. 140 verschillende titels gedrukt wat neerkomt op ca. 7 miljoen kranten en ca. 15 miljoen commerciële producten (reclamefolders, prijsbijlagen, magazines) die van onze persen komen.

Om het drukwerk van al deze uitgaven in goede banen te leiden telt Janssen/Pers Rotatiedruk ca. 100 toegewijde medewerkers die elke dag bezig zijn met het vervaardigen van uw producten. Zowel in de drukkerij als bij de prepress wordt er in een 3 en 4 ploegendienst gewerkt, zodat wij flexibel kunnen inspringen op uw wensen.

Tevens heeft de afdeling transport en logistiek Janssen/Pers Rotatiedruk dagelijks contact met de verspreiders waardoor wij hun eisen en wensen goed kennen met betrekking tot de levering van uw drukwerk. Naast het drukken is een stipte levering van uw drukwerk van groot belang. Janssen/Pers Rotatiedruk heeft daarom alle expertise in huis voor vervoer en logistieke afhandeling. Hiermee is een optimale communicatie en werkwijze gewaarborgd om uw product op tijd op de door u opgegeven adressen af te leveren.

Meer informatie over de transport en logistiek van uw drukwerk.

Pand-Janssenpers-(Organisatie)_verkleind