Ons verhaal

Waarom Janssen/Pers?

De 7 drukpunten van Janssen/Pers:

1: One stop shopping
Janssen/Pers Rotatiedruk biedt totaaloplossingen voor uitgevers en retailers. Het gemak, maar ook het voordeel van één grafische leverancier die alles voor u kan doen.
2: Korte doorlooptijden
Snelle levering zodat u altijd actueel communiceert. Zo kunnen we direct inhaken op acties van concurrenten, waardoor we uw maandomzet van een extra impuls kunnen voorzien.
3: Breed assortiment van formaten en papiersoorten in alle oplagen
Ook als het gaat om afwijkende formaten en papiersoorten is elke oplossing in uw voordeel. Janssen/Pers Rotatiedruk heeft alle mogelijkheden in huis. Als uw huidige/andere drukker nog moet bestellen, kunnen wij al drukken.
4: Optimale prijs-kwaliteitsverhouding
Wij brengen offertes uit waaraan u nooit hoeft te twijfelen, omdat we super efficiënt werken. Met de nieuwste technieken en gemotiveerde professionals.
5: State of the art machinepark
Door te investeren in innovatieve technologie kunnen we niet alleen vandaag, maar ook morgen uw ideale grafische partner zijn.
6: Uw eigen aanspreekpunt voor de hele organisatie
Korte lijnen voor snelle en duidelijke communicatie. Binnen onze organisatie heeft u uw eigen vaste contactpersoon die uw bedrijf en grafische wensen kent en alles voor u regelt.
7: Systemen die uw organisatie ondersteunen
Speciaal voor retailers hebben we software en online oplossingen ontwikkeld waarmee u direct en gemakkelijk uw drukwerk kunt voorbereiden, de inhoud kunt samenstellen en rechtstreeks kunt bestellen.

7 drukpunten